dinsdag 27 maart 2012

Tel Aviv

Dag mensen,

Gistermiddag zijn we vetrokken vanuit Nederland, en we hebben een hele reis achter de rug, eerst met het openbaar vervoer naar Luik. Om vervolgens vanuit Luik naar Tel Aviv te vliegen. In Tel Aviv hadden we niet echt een plan behalve dat we een slaapplek gingen zoeken. We zijn met de naar de stad gegaan waarna we een paar uur op het centraal station hebben gezeten.

De Israelies die tegenkwam in Tel Aviv zijn totaal anders als in het rest van het land, ze zijn veel meer open-minded en ze maken graag een praatje met je. In deze paar uur tijd hebben we met willekeurige mensen een praatje gemaakt, veelal jongeren.

Rond 04.00 snacht konden we een lift krijgen naar het centrum van de stad, we zijn vervolgens naar een plaats dichtbij de Carmel Market gebracht, vanaf hier hebben er 3km gelopen met onze bagage. Ongeveer 23 kilo per persoon.

We zitten op het moment eindelijk in een hostel, het is de vraag ofdat we hier kunnen slapen, we hebben even een praatje gemaakt met een Pools en Duits meisje die hier ook in het hostel zaten te wachten.

Ik ben nu wel aardig moet aangezien het al 06.30 is!

Binnenkort meer! Groetjes uit Israel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten